Over ons

Flanagan Cleaning is Facilitair schoonmaakbedrijf, wij leveren allerlei soorten bedrijfsdiensten die betrekking hebben op het cosmetische onderhoud van bedrijfspanden,  worden uitgevoerd door één bedrijf. Flanagan Claening  streeft ernaar om een vooraanstaande positie in te nemen in de Nederlandse markt voor schoonmaakdienstverlening/facilitaire dienstverlening. Dat doen wij door te investeren in goede relaties met onze klanten, en het verbeteren van onze schoonmaakmethoden.

Onze medewerkers

Doordat wij, Flanagan Cleaning ,als organisatie ons volledig bewust zijn van  de toegevoegde waarde van de medewerkers is het succes van Flanagan Cleaning een samenspel tussen de opdrachtgever, werknemer en werkgever. Investeren in de zichtbare relatie tussen opdrachtgever en onze medewerker. Met deze persoonlijke benadering  beschikken wij over medewerkers die betrokkenheid tonen en een belangrijke rol vervullen in de geleverde prestatie met hun ervaring en kennis.

Voorzien in alle behoeftes

Flanagan Claening kan  de bedrijven in al hun behoeftes voorzien. We minimaliseren hiermee de meeste lijnen die uitgezet worden door bedrijven optimaal tot één directe lijn naar Flanagan Claening. De voordelen voor bedrijven zijn onder andere:

  • Er is maar één bedrijf dat factureert voor de verschillende diensten, waardoor de kosten beheersbaar zijn en de administratieve handelingen tijd-kosten besparend werken. Evaluatie gesprekken met leveranciers worden gereduceerd tot een persoon.
  • Kwaliteit is en blijft gewaarborgd
  • De open calculatie ,  onbenutte ruimtes worden niet gefactureerd. Werkzaamheden worden achteraf gefactureerd.
  • Flanagan Cleaning waarborgt de Prijs/kwaliteit  door kwaliteits controles.
  • Flanagan Claening heeft een geavanceerd programma ontwikkeld betreft mileu en gezondheid.

Kortom onze missie is daarom om Nederland te veroveren vanwege onze medewerkers , flexibiliteit, prijs en  kwaliteit en services

Blijf op de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief

Van ons nieuws, projecten en vacatures

Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend nemen wij contact met u op